Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Tufan Akcagöz, Çarşamba Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Oda Başkanı Muammer Aydemir'le bir araya gelen Akcagöz, Çarşamba çiftçisinin dertli olduğunu savundu. Akcagöz, Çarşamba Ovası'nın gerçek potansiyelinin ortaya çıkarılamadığını söyledi.

KURTULUŞ OLACAK

Milletvekili adaylığı için Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Yusuf Ziya Yılmaz hakkında değerlendirme yapan Akcagöz, 'Allah kimseyi Yusuf Ziya Beyin düştüğü duruma düşürmesin. Bir kaç gündür kamuoyuna bakıyorum. Millette hem bir rahatlama hem de bir gerginlik var. Yılmaz'ın gidişinin, Samsun için müthiş bir gelişme olduğunu düşünenler çoğunlukta. Gerginlik var, çünkü vatandaşlar Samsun'u katrilyonlarca borca sokmuş ve telafisi imkansız zararları bırakıp gitmiş birini Ankara'da görmek istemiyor. Haber yorumlarına bakıyorum, herkes kendisine tepkili. Dolmuş şoförleri bile yıllardır neler çektiklerini anlatıyorlar. Samsun için ne yaptılar? Koca bir hiç, o halde, diyebiliriz ki: AKP'nin Samsun'da işi bitti. Samsun halkı, gereğini yapacak ve 24 Haziran için kurtuluşa imza atacak. İttifak da gerçekleşti, hayırlı uğurlu olsun. Gerisini onlar düşünsün' diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydemir ise genel seçimlerin ülkeye ve Samsun'a hayır getirmesini temenni ederek, Akcagöz'e başarılar diledi.