İşadamı Erdem Okan, 24 Haziran'da yapılacak seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday adaylığını açıkladı. Partisinin il binasında, yoğun bir kalabalıkla düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını duyuran Okan, partisi ve ülkesi için çalışacağını ifade etti.

KENDİME GÖREV BİLDİM

Aday adaylığı süreci ile ilgili bilgi veren Okan, "Ülkemizin geçtiği, son olarak 15 Temmuz'daki darbe girişimi ile devam eden zorlu süreçlerin ardından liderimiz Devlet Bahçeli beyin göstermiş olduğu fedakarlık ve hassasiyeti bende kendime görev tayin ederek, ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu görerek üzerime düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek adına 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı oldum. 3 Mayıs Türkçülük Bayramı'nda açıkladığımız bu kararın hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

MİLLET KAZANACAK

1994- 2014 yılları arasında partisinin birçok kademesinde görev aldığını belirten Okan, "Liderimiz ve partimizin bizlere verdiği görev her ne olursa olsun sadece davamız ve ülkemiz diyerek bundan önce olduğu gibi yine canla başla çalışacağız. Aday adaylığım süresi içerisinde Samsun'u karış karış gezerek, tüm hemşerilerimiz ile kucaklaşacağız. Partimizin başarısı için ülkücü hareketin bütün kuruluşlarıyla birlikte tüm gücümüzle çalışacağız. 24 Haziran seçiminin kazananı Türk milleti olacağı gibi, TBMM'de çok güçlü ve tarihi bir temsil ile yerini alacak olan siyasi parti ise Milliyetçi Hareket Partisi olacak. Çıktığımız bu kutlu yolda desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıda yer alan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin de Erdem Okan'ın adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı diledi.

Barış BUDANOĞLU