Bir Brodway Çocuk Müzikali olan 'Kurbağa Öyküleri' mayıs ayında 2 temsil şeklinde gerçekleştirecek. Kurbağa Öyküleri, derin bir dostlukla birbirine bağlı iki yakın arkadaşın öyküsünü anlatıyor.

EĞLENCELİ MACERE

Müzik yönetmenliğini Çelik Kasapoğlu, rejisörlüğünü Şahan Gürkan'ın üstlendiği eser Aydın Gün Sahnesi'nde minik seyircilerle buluştu. Kurbağa Öyküleri müzikali; Amerikalı yazar ve illüstratör Arnord Lobel'in ünlü 'Frog and Toad Stories' adlı resimli çocuk kitabından derlenen öyküleri anlatılıyor. Biri kara, biri su kurbağası iki arkadaşın, başlarından geçen eğlenceli maceraların anlatıldığı hikayeler; yalnızlık, kıskançlık, iradesizlik, sabırsızlık gibi duyguları ele alırken, dostlukları sayesinde yaşadıkları sıkıntıların üstesinden nasıl geldiklerini anlatıyor.

İLK KEZ SAMDOB'TA

Orijinal adı 'A Year With Frog and Toad' olan müzikal, Robert ve Willie Reale kardeşlerin sahneye uyarladığı, dünyanın en prestijli tiyatro ödüllerinden 'Tony Ödülleri'ne 3 kez aday oldu. Eser; yıllarca Broadway'de kapalı gişe oynadıktan sonra Türkiye'de ilk kez Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB) tarafından sahnelenecek. Müzikalin dekorları Hakkı Kandır, kostüm tasarımı Aydan Çınar, ışık ise Oğuz Murat Yılmaz'a ait. 16 Mayıs 2018 Çarşamba ve 29 Mayıs 2018 Salı günleri saat 13.00'da Aydın Gün Sahnesi'nde gerçekleşecek olan temsillerin biletleri SAMDOB gişeden temin edinilebilir.