İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) yürüyerek, Cumhurbaşkanı Adayı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için imza attı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, davul-zurna ve bayraklarla yürüyüşe geçti. Çevredeki vatandaşların alkışları eşliğinde yürüyen grup, YSK İl Seçim Kurulu önünde yürüyüşünü tamamladı.

30 MİLYON İMZA

Grup adına konuşan İl Başkanı Ömer Süslü, "Samsun'da hedefimiz 15 bin imza, bugün itibariyle üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Samsun il teşkilatı ve 4 ilçe teşkilatı ile birlikte imza atıyoruz. İktidar partisi ve YSK'dan şunu talep ediyoruz; 24 Haziran'a kadar bize müsaade etsinler, 30 milyon imza toplayalım. Yüzde 50 artı 1'i imza karşılığı toplayabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Seçime gerek kalmasın" ifadelerini kullandı.

AYNAYA BAKSINLAR

Meral Akşener'in Türkiye genelinde 35 bin imzayı bulduğunu belirten Süslü, "İyiler olarak 9 Mayıs'a kadar bu imzaları 1 milyona tamamlayacağız. Bu millet tarih boyunca hiçbir güçten korkmadı, bundan sonra da korkmayacak. Burada Mustafa Kemal'i, Alparslan Türkeş'i, Necmettin Erbakan'ı, Süleyman Demirel'i, Karaoğlan Ecevit'i görecekler. FETÖ'cü ve PKK'lı arayanlar önce aynaya bakmalı. Bu millete hesap verecekleri günün hasretiyle yanıp tutuşuyoruz. Meral hanımın ayak seslerini duyuracağız" diye konuştu.

Konuşmanın ardından partililer, işlemlerini tamamladı.

Şükrü Berk ASKAR