19 yıllık belediyecilik hizmetlerinin ardından görevinden istifa ederek, AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı olan Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) Başkanı Hayrul Kayar ve yönetimini ziyaret etti. Büyük bir sevgi seli ile karşılanan Yılmaz, Başkan Kayar ve yönetimine teşekkür etti.

YILMAZ'A TEŞEKKÜR

Başkan Hayrul Kayar, "Samsun'un her noktasında izi olan bu kentin mimarı Yusuf Başkanımız tüm imkansızları şehrimize kazandırdı. Oda olarak Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini her zaman gördük. Bize gösterdiği bu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğu bu yol hayırlara vesile olsun' şeklinde konuştu.

ŞEHİR BENİM EVLADIM

19 yıldır Samsun'un hizmetkarı olarak görev yaptığını ve dün Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini Zihni Şahin'e teslim ettiğini belirten Yılmaz, 'Ben 1999 yılında belediye başkanlığı için yola çıktığımda 'Allah'ım beni bu şehirde mahcup etme. En iyi hizmet etmeyi bana nasip et' dedim. Rabbim de bana Samsun'a hizmet etmeyi nasip etti. Bu şehir benim evladım oldu. Dün de belediye başkanlığı görevini çok sevdiğimiz Zihni beye teslim ettim. Gözüm hiç arkada değil' ifadelerini kullandı.