Samsun haber: Samsun'un İlkadım İlçesi'nde meydana gelen olayda, bisikletli bir şahıs önünden geçtiği dükkandan masa çaldı.
Samsun'un Ondokuz Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak'ta çay ocağı işleten Fatih Özgür'e ait masa, iftar saatinde çalındı. Özgür, çay ocağına döndüğünde masanın çalındığı farketti ve araştırmaya başladı.

KAMERALARA YANSIDI

Yaşanılan ilginç hırsızlığı araştırmaya başlayan Özgür, bir dükkanın güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Kameralara yansıyan olayda, bisikletli bir şahıs dükkanın önüne gelerek masayı çaldı.

BİR DEĞİL İKİ DEĞİL BEZDİM ARTIK

Çalınan masanın ilk olmadığını belirten Özgür, "Artık bu durumdan bezdim. Bir insan masa çalıp ne yapar aklım almıyor. Birde masanın yanına gelip bir kaç saniye oturup ortalığı kontrol etmiş" dedi.

ARTIK MASAYI BIRAKMIYORUM

İftar saatinde vatandaşların işine yarar diye masayı bırakarak dükkanı kapattığını ifade eden Özgür, "Sokakta iftar yapan olur, bir vatandaşın işine yarar diye masayı içeri almıyordum. Ama artık yeter, daha dışarıya bırakmam" ifadelerini kullandı.

POLİSE BİLE BİLDİRMEDİM

Yaşanılan hırsızlığı polise ihbar etmediğini söyleyen Özgür, "Sıradan bir masayı çalan insanı polise bildirmeye gerek bile duymadım. Allah'ından bulsun, yapacak bir şey yok" dedi.

Tayfur KARA​