CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Pirsultan Abdal Kültür Derneği'nin, Havza Dikilitaş mevkiinde düzenlemiş olduğu Dayanışma, kaynaşma, birlikteliği kuvvetlendirme, Hıdırellez Şenliği ve Şeyhler Mahallesi'nde düzenlenen Samut Dede Hıdırellez Festivali'ne katıldı.

DEĞERLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan CHP'li Zeybek, 'Ülkemiz, çok önemli bir süreçten geçiyor ve bu durum hepimizi yakından ilgilendiriyor. Burada bulunan duyarlılık seviyesi yüksek olan yurttaşlarımız; üzerlerine düşen sorumlulukları biliyor ve gereğini yapacaklarını biliyorum. Memleketin her tarafında 25 Haziran'da çiçekler açması için gerekli çabayı göstereceğiz. Ülkemizi aydınlık geleceğe taşımak için; demokratik değerlere bağlı, farklı düşünceleri olabilen bütün yurttaşlarımızla gerekli iyi ilişkilerinizi kuvvetlendirin. Ülkemizin, geleceği bireysel anlamda hepimizin geleceğinden önemli. Unutmayalım, çocuklarımıza, torunlarımıza iyi bir gelecek bırakmak hepimizin sorumluluğu' şeklinde konuştu.

MUTLULUK VERİCİ

Milletvekili Zeybek, dayanışma ve kaynaşma adına yapılan bu tür festivalleri çok önemsediklerini ifade etti. Zeybek, 'İnsanları bir arada görmekten son derece mutlu oluyoruz, sevinçleri ve hüzünlerini paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Samut Dede Festival programına; ata sporumuz olan karakucak güreşlerinin eklenmesi çok önemli. Bu festivallerin ata sporumuz güreşin gelişmesine de katkı sağlayacak. Ayrıca birlik ve beraberliğimizi geliştirecek. Hıdırellez şenliklerinin barışçıl ortamda sonsuza dek kutlanmasını temenni ediyorum' ifadelerini kullandı.