Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Genç İzmitliler Platformu'nu makamında kabul etti. Sohbet havasında geçen birliktelikte konuşan Başkan Üzülmez, 'Çalışmalarınızı en başından beri takip ediyoruz. Hem kentimize hem de ülkemize örnek oldunuz. Gençlerin, hayatın her alanında bir araya gelerek bir şeyleri başarabildiğini gösterdiniz. Yine toplumsal hassasiyetler konusunda yaptığınız çalışmalar da herkese örnektir. Dar gelirlinin yanındasınız. Bu ekip çok şey başardı ve başarmaya da devam ediyor' dedi.
Platformu desteklediklerini de belirten Başkan Üzülmez, 'Siz böyle güzel işler başardıkça, samimiyetle yolunuza devam ettikçe bilin ki biz her türlü yanınızdayız. Belediyemiz yaptığınız projelerde sosyal anlamda destek vermeye hazırdır. Gençler bizim geleceğimizdir. Gençler bizim umudumuzdur. Sizler de umudumuzu diri tutuyorsunuz' diye konuştu.
Bütün kentin desteğini arkalarında hissettiklerini belirten Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet Şengöz ise, 'Yola çıktığımız an itibari ile bütün kentin desteğini yakinen hissettik. Çok heyecanlı bir başlangıç yaptık. Ve heyecanımız gün geçtikçe katlanarak artıyor. Ve daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bizim derdimiz heves değil. Bizim ideallerimiz var. Şehrimiz adına, gençlik adına ideallerimiz var. Çalışmalarımız malumdur. Ancak daha güzel şeyler için de çalışıyoruz. Hayatın her alanında varız' şeklinde konuştu.

Genç İzmitliler, Başkan Üzülmez’i ziyaret etti