İçişleri Bakanlık Makamının 08.02.2017 tarihli olur emriyle görevinden uzaklaştırılan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP)'li Digor Belediye Başkanı Ekrem Bingül yerine, Belediye Kanunu'nun 45, 46 ve geçici 9'uncu maddesi uyarınca Valilik Makamının 08.02.2017 tarihli oluru ile Digor Kaymakamı Mustafa Güngör'ün kayyum olarak görevlendirilmesinden sonra adeta çehresi değişen Digor'da vatandaşların yüzü gülüyor.
Baştan aşağıya yenilen ve Digor'da vatandaşlarla bir araya gelen Vali Doğan, Digor'un kısa sürede değiştiğini, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın destekleriyle yılarca hizmet göremeyen Digor'un devletin bütün hizmetlerinden ziyadesiyle yararlandığını belirtti.
Digor'da vatandaşlarla tek tek görüşen Vali Doğan, Digorlularla sokakta sohbet etti, çay içti. Digor Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Güngör, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik'in hazır bulunduğu ziyarette Vali Doğan, Digor'a yapılan yatırımları anlattı.
Doğan, daha sonra esnaf ve vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi, Doğan, vatandaşların sorunlarının çözümü için yetkililere talimat verdi. Doğan, daha sonra Digor'dan ayrıldı.

Digorlular Vali Doğan’ı bağrına bastı