İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve başkan yardımcıları, Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki ofislerini ziyaret etti. İYİ Parti heyeti, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Mehtap Yeşilbaş, Haberaks TV Genel Yayın Yönetmeni Onur Nurdemir ve HaberHayat Dergisi Editörü Kübra Şenocak ile görüştü.

5 SAATTE 100 BİN İMZA

İmza kampanyasıyla birlikte seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Süslü, "Muhterem Genel Başkanımız Meral Akşener, 100 bin imzayla Cumhurbaşkanı adayı olacağını söylemişti ve biz de bu doğrultuda 'Bu imzayı toplayamazlar' denilmesine rağmen 5 saat gibi kısa bir sürede 100 bin imzayı toplayarak, genel başkanımızın aday olmasını sağladık. Şu anda Samsun'da 60'a yakın aday adayımız var. 6 aydır sahadaydık, sürekli halkın içindeyiz. Şimdi aday adayları da sahaya inecek. 24 Haziran akşamında Meclis'te çoğunluğu ve Cumhurbaşkanlığını Adalet ve Kalkınma Partisi'nden teslim alacağız. Türkiye 25 Haziran'da güneşli bir sabaha uyanacak. İyilerin iktidarına herkes hazır olsun. Türk milletiyle beraber iktidar oluyoruz" diye konuştu.

HABER MEDYA'YA ÖVGÜ

Haber Medya'nın Samsun'un medarı iftiharlarından biri olduğunu söyleyen Süslü, "Sadece bölgenin değil, Türkiye'nin en önemli medya kuruluşlarından. Başarılarınızı ilgiyle takip ediyoruz ve çok daha başarılı olmanızı istiyoruz. Radyo ve televizyon ile dünyanın her yanına yayıldınız, gazetenizle de Türkiye'nin her tarafına yayılmanızı arzu ediyoruz. Samsun sevdalısıyız. Samsun markası olan her kurum, kuruluş bizim için çok kıymetli. Böyle bir tesis oluşturduğu için de Haber Medya Grubu sahiplerine çok teşekkür ediyorum. Çok kıymetlisiniz, bizleri de çok güzel ağırladınız" dedi.

Zerrin SOMUNCU