Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Erdem Okan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına hız verdi. MHP Çarşamba İlçe Teşkilatı ile yoğun tempoyu başlatan Okan, Tekkeköy ve Canik İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Yakın zamanda MHP Tekkeköy İlçe Başkanlığı'na atanan Sevinç Vural'a yeni görevinde başarı dileyen Okan, kutlu dava için çıktıkları yolda teşkilatçılığın büyük önem taşıdığını ifade etti.

KADIN BAŞKAN ŞANSIMIZ

24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimde Cumhur İttifakı'nın kazanması için MHP'nin bir neferi olarak ellerinden geleni yapacağını belirten Okan, 'Liderimiz Devlet Bahçeli'nin önderliğinde partimizi Meclis'e en güçlü şekilde yer alması hedefimiz için çalışmalara başladık. Bu yolda Sevinç başkanımızın Tekkeköy'de göreve gelmesinin bir şans olduğunu düşünüyorum. Seçim süreci kısa olsa da Asenalarımızın desteğiyle ilçemizde partimiz oy patlaması yaşayacak' dedi.

MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Sevinç Vural, ilçedeki sorunları ve eksikleri bildiklerini ifade ederek, 'Yönetimimizde yer alan büyüklerimizin tecrübeleri ile partimizi ilçemizde hak ettiği yere getirmeyi hedefliyoruz. Girilmedik ev, gezilmedik esnaf bırakmayacağız. Partimizi Meclis'e en güçlü şekilde sokacağız' diye konuştu.

CANİK'İN YERİ AYRI

Tekkeköy'den sonra MHP Canik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Okan, 24 yıldır çeşitli kademelerinde görevler aldığını dile getirerek, 'Gençlik yıllarımı geçirdiğim Canik İlçemizin benim siyasi hayatımda da önemli bir yeri var. Yıllarca Büyükşehir Belediye meclisimizde Canik'i temsil ettim. Partimizin güçlü olduğu ilçelerin başında gelen Canik, geçmişte olduğu gibi bu seçimde de MHP'ye desteğini hissettirecek.' şeklinde konuştu.

Erdem Okan'a milletvekilliği aday adaylığı sürecinde başarı dileyen MHP Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın ise, 'Erdem beyin geçmiş yıllarda ilçemize ve partimize önemli hizmetleri olmuştur. Aday olsun olmasın bundan sonra da ülkesi ve partisi için sonuna kadar çalışacağına inanıyorum' ifadelerini kullandı.