Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Murat Camadan, ziyaretlerine devam ediyor. Atakum Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek'i makamında ziyaret eden Camadan, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti.

BEKA SORUNU VAR

Türkiye'nin seçim arifesine girdiğini belirten Camadan, 'Maalesef ülkemizin beka sorunu ciddiyetini koruyor. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin bu soruna bir çözüm olması ve güçlü bir parlamento ile 'Lider Ülke 2023' vizyonunun yakalanması için teklif etti. Kabul edilen 27. dönem genel seçimlerinin önemini halen daha anlayamamış olanlar var. Bu seçimde oylanacak olan sadece Meclis değil. Bu seçimde oylanacak olan; 'Cumhur İttifakı' arkasındaki milli duruş ve cümbüş ittifakı ile okyanus ötesi uzantılarıdır" diye konuştu.

ÇOK MÜCADELE VERDİM

Samsun'un en büyük sorununun yetersiz yatırım ve işsizlik olduğunu vurgulayan Camadan, "2015 yılından beri Karadenizli İşadamları Derneği'nin başkanlığını yürütüyorum. İş dünyasını yakından tanıyorum. Biz Karadeniz'e yatırımcı getiremiyoruz, getiremediğimiz gibi de olan yatırımcıları da kaçırıyoruz. Bunun sonucunda da Samsun başta olmak üzere Karadeniz havzası devletten yeteri ölçüde teşvik alamıyor. Teşvik almayınca da işsizlik sorunu ortaya çıkıyor. Bunlar zincirleme bir olay. Karadenizli İşadamları Derneği başkanı olarak Samsun'a ve civar kentlere yatırım çekmeye çalıştım. Bunu devam ettirmeye de kararlıyım' ifadelerini kullandı.