Samsun Haber: Çılgın Sedat olarak bilinen ünlü şarkıcı Sedat Karputu, Samsun'a gelerek FMB Tıp Merkezi'nde burun estetiği oldu. Doç. Dr. Hayati Akbaş'ın ameliyat ettiği sanatçı, beş gün gibi kısa bir sürede iyileştiğini belirterek, ameliyat sayesinde burnundaki bir takım sorunlardan da kurtulduğunu söyledi. FBM Estetik Tıp Merkezi Sahibi Doç.Dr. Hayati Akbaş ile engellilere yönelik ortak bir projeye imza atacaklarını kaydeden Çılgın Sedat, ihtiyaç sahibi engellilere kucak açtıklarını söyledi.

ÖRNEK BİR PROJE

Oğlunun Selebral Palsi hastası olduğunu kaydeden Çılgın Sedat, "11 yaşındaki oğlum Selbral Palsi hastası, beyin felci, yürüyemiyor, oturamıyor ve konuşamıyor. Bu hastalıkta çok yol kat ettik ve o kat ettiğimiz yolda oğlumuzu biz hiçbir zaman gizlemedik. Onu, kapı arkasına hiçbir zaman atmadık. Birçok aileye örnek olmaya çalıştık. Hayati Akbaş hocamızla engellilere yönelik örnek bir sosyal sorumluluk projesi yapacağız. Engelli kardeşlerimize ihtiyaçlarına göre operasyonlar gerçekleştirilecek" diye konuştu.

5 GÜNDE İYİLEŞTİ

FBM Estetik Tıp Merkezi Sahibi Doç.Dr. Hayati Akbaş ise 'FBM Estetik Merkezi sadece Samsun'a değil, tüm dünyaya hizmet veren bir merkezdir. Sanat camiası ile çok yakınız. Ama Sedat kardeşimiz ile arkadaşlığımız ve dostluğumuz bambaşka. Sedat'ın burnunda solunumu engelleyen kemik eğriliği ve burnunun üzerinde kıkırdak vardı. Solunuma yönelik müdahaleyi yaparken, görsele yönelik müdahaleyi de birleştirdik. Oldukça başarılı bir operasyon geçiren sanatçımız 5. günde kendini çok iyi hissediyor" dedi.

ENGELLİLERİN YANINDAYIZ

FBM olarak engellilerin yanında olduklarını kaydeden Akbaş açıklamalarını şöyle sürdürdü: 'Sedat mükemmel bir baba. Onun, engelli çocuğu ile kamuoyuna verdiği mesajları herkes biliyor. Biz de FBM olarak engellilerin her zaman yanındayız. Ve ihtiyaç sahibi engellilere gerekli operasyonları gerçekleştireceğiz."

Ayşe KUŞCU