AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında gerçekleştirdiği konuşmanın ardından sosyal medyada yaşanan 'Devam' ve 'Tamam' etiketli yarışını yine sosyal medya hesabı üzerinden eleştirdi. Karaduman, 'Tamam' etiketli mesajların sahte hesaplardan atıldığını öne sürerek, "Firari FETÖ'cüler yıkım ittifakının resmi çalışmasına çok sayıda destek olan paylaşımlar yaptı" diye konuştu.

''FETÖ'CÜLER DESTEKLEDİ''

Ünlü sosyal medya sitesi Twitter'ın 'Devam' etiketini gündemden düşürmek için her yolu denediğini savunan Karaduman, "Dün gece Türkiye'de şehir şehir gündeme bakıldığında birinci sırada milyonluk 'Devam' etiketi vardı fakat dünya gündeminde 'Tamam' etiketi vardı. Birileri seçime Türkiye'de girmek yerine yurt dışında sahte hesaplarla girmeyi planlıyor sanırım. Reis 'topunuz birden gelin' derken tam da bunu kastetmişti. Dün tamam diye başlattıkları gündem çalışmalarına katılımın büyük bir çoğunluğu yurt dışı kaynaklı. Bu da şunu gösteriyor; paylaşımlar yurt dışı kaynaklı sahte hesaplardan yapıldı. Reis 'Kimler kimlerle beraber' derken işte bunları kastediyordu. Firari FETÖ'cüler yıkım ittifakının resmi çalışmasına çok sayıda destek olan paylaşımlar yaptı. Anlatabildik mi? Başka ülkelerin gazeteleri bunların 'Tamam' etiketine destek verip propagandalarını yapıyorsa bunların kimin desteği altında olduğunu anlamak zor değil. Yıkım ittifakının partileri, terör örgütleri, PKK'lısı FETÖ'cüsü hepsi bir araya gelmişse, bize saldırıyorsa bizim yolumuz doğrudur" ifadelerini kullandı.

SANDIKTA TOKAT

Milletin ferasetine güvenmeye devam edeceklerini söyleyen Karaduman, şu şekilde sürdürdü: "Sosyal medyada açığa çıkan bu kirli ittifakın hedefi ve niyeti belli. Milletimiz bunları sandıkta tokatlamaya devam edecek. Gizli dehlizlerde ağababalarının telkin ve emirleriyle anlaşıp, ortalıkta yan yana görünmemek için kırk takla atan FETÖ'cüsü, PKK'lısı, çapulcusu, kim varsa hepsinin yıkım ittifakı olduğunu tek kelime ile ortaya çıkaracak bir dehadır Recep Tayyip Erdoğan. Bırakın onlara terör örgütü üyeleri, batı medyası, küresel güçler destek olsun bize Allahımız yeter. Arkasından '20 köpeği koşturmayan kurt, kurt değildir' demiş atalarımız. İçerde ve dışarda 7 düveli koşturmaya devam edeceğiz."

Zerrin SOMUNCU