Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Erdem Okan, teşkilat ziyaretlerini Salıpazarı ve Terme ilçesiyle sürdürdü. Salıpazarı'nda partililerle bir araya gelen Okan, 24 Haziran'da yapılacak seçimin önemine değindi

KATKI SAĞLAYACAK

Okan, 'Cumhur İttifakı'nın sandıktan güzel bir sonuçla galip çıkması ülkemizin yarınlara daha umutlu bakmasını sağlayacak. Partimizin Meclis'e daha fazla milletvekili sayısıyla girmesi ise liderimiz Devlet Bahçeli'nin ülkemiz yararına yapacağı katkıları güçlendirecek. Şehrimizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü Meclis'te güçlü Milliyetçi Hareket Partisi ile gerçekleşebilir' ifadelerini kullandı.

NE GÖREV VERİLİRSE YAPARIM

Salıpazarı'nda etkili bir teşkilat yapısına sahip olduklarını ifade eden Okan, 'İlçe başkanımız Cavit Yıldırım ve yönetiminin Salıpazarı'nda partimizi ilk sıraya çıkaracağına gönülden inanıyorum. Teşkilatın içinden gelen biri olarak, bize bu davada ne görev verilirse yapmaya hazır olduğumuzun sözünü veriyorum' şeklinde konuştu.

SEÇİM İÇİN DESTEK

Okan'a milletvekili aday adaylığı yolunda başarı dileyen Başkan Cavit Yıldırım, seçim sürecindeki çalışmaların planını yaptıklarını ve tüm mahalleleri gezerek halka dokunacaklarını söyledi. MHP Terme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Okan, ilçe başkanıyla seçimlerle ilgili istişarede bulundu. İlçe başkanının desteklerini alan Okan, seçim çalışmaları için başarı diledi.