Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, 2014-2018 yılları arasında yapılan ve sonrasında yapılması planlanan çalışmaların istişaresini yapmak ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Ayvacık İlçesi'ni ziyaret etti. Daha sonra SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam sırayla söz alarak 2014 yılı itibari ile Ayvacık'ta SASKİ'nin ve Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın yapmış oldukları çalışmalar hakkında brifing verdi. Soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantı oldukça verimli geçti.

SİNERJİ KATTIK

Vakit ayırarak, Ayvacık'ı ziyaret eden Başkan Şahin ve Karaduman'a teşekkür eden Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, '2014-2018 yılları içerisinde birçok projemizi hayata geçirdik. İlçe belediyesi olarak Büyükşehir'e bağlanmadan önce imkanlarımız ölçüsünde yapılabilecek ne varsa tüm işlerimizi gayretlerimiz neticesinde bitirdik. 4 yıl içerisinde önemli çalışmalar yaptık. İlçemizin mimarisini, şehir yapısını, kaderinin değişimini ve dönüşümünü sağlayan yeni bir enerji ve yeni bir sinerji katan Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALARA DEVAM

24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Başkan Belur, 'Milletimizin daha iyi bir yaşam koşuluna sahip olması ve geleceği için bölge olarak elimizi taşın altına koymalıyız. 24 Haziran Genel seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan seçmek için çalışmalarımızı gece gündüz devam ettireceğiz' sözlerini kaydetti.