AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Eskişehirli gençlerin oluşturduğu Aqua Ragbi takımına yardımda bulundu. Türkiye'de çok tanınmamasının yanında özellikle Amerika ve Avustralya'da çok beğenilen ragbi sporunu bir grup Eskişehirli genç 'Aqua Ragbi' takımı adı altında sürdürüyordu. Sert ve vücut vücuda temasın çok olduğu bu sporu yapan gençlerin formaları bile bulunmuyordu. Pek çok genç sporcu; antrenmanlarını atlet ve tişörtleriyle yapıyor, 10 yıllık formalarını maçlara saklıyordu.
Genç sporcuların durumunu öğrenen Volkan Doğan, takım armasının da bulunduğu formaları 'Aqua Ragbi' sporcularına verdi. Amaçları Avrupa şampiyonasına katılmak olan gençler, Volkan Doğan'a teşekkür etti. Spor ve sporcuların her zaman yanında olduklarını ifade eden Doğan, 'Sizlerin her zaman yanınızda olacağız. Özveriyle çalışıyorsunuz. Başarılı olacağınızdan şüphem yok. Çünkü ancak çok çalışanlar başarıya ulaşır' şeklinde konuştu.
Ragbi hakkında gençlerden bilgi de alan Doğan, bundan sonra çok az tanıdığı bu sporu daha yakından takip edeceğini sözlerine ekledi.

Volkan Doğan ’Aqua Ragbi’ takımı oyuncularına verdiği sözü tuttu