Uzun süredir şiddetli bel ağrıları olan ve Ankara'da yaşayan 66 yaşındaki Levent Moramollu, tavsiye üzerine gittiği Özel Medibafra Hastanesi'nde geçirdiği başarılı bel fıtığı ameliyatı sonrası sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

AYNI GÜN TABURCU OLDU

Levent Moramollu'nun geçirdiği başarılı bel fıtığı ameliyatı sonrasında açıklamada bulunan Özel Medibafra Hastanesi Beyin ve Sinir Hastalıkları Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yakup Sezer, 'Belin orijinal yapısını bozmadan sinirleri sıkıştıran bağ dokusu ve kemiklerin basısı mikro cerrahi yöntemi ile kaldırıldı. L4,L5 spinal stenozun, omurgaların arasındaki kanalın daralmasına bağlı, içinden geçen omurilik ve sinir köklerinin sıkışması sonucu bir daralma olmuş ve daralma yüzde 100 seviyeye gelmiş hastamız ayak felcine uğrama riski altındaydı. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Platin, vida gibi belin yapısına uygun olmayan malzemeler kullanılmadan hastamızı bir gün içerisinde taburcu ettik' dedi.

MİNNET BORÇLUYUM

Şiddetli bel ağrıları nedeniyle bugüne kadar birçok hastane ve doktor gezdiğini ifade eden Moramollu, 'İtalya, Almanya ve Türkiye'de birçok hastaneye gittim ama ağrılarımdan kurtulamadım. Doktor olan bir aile dostumuzun tavsiyesi ile Özel Medibafra Hastanesi'ne geldik. Op. Dr. Yakup Sezer başta olmak üzere tüm Medibafra ailesine teşekkür ediyorum. O kadar hastane ve doktor gezdim, kimse bana mikro cerrahi yönteminden bahsetmedi. Platinli, vidalı ve açık ameliyat ve akabindeki süreç bizi tedirgin ediyordu. Mikro cerrahi yöntemi ile ameliyatımı yaparak beni sağlığıma kavuşturan ve birgün içinde taburcu eden Op. Dr. Yakup Sezer'e ve ekibine teşekkür ediyorum. Şu anda gayet iyiyim ve daha önce yapamadığım tüm hareketleri yapabiliyorum' ifadelerini kullandı.

Ümit CEYLAN