İZAYDAŞ'ta çeşitli birimlerde uzun yıllar görev yapmış olan Enstrüman Bakım Sorumlusu Gülay Şerit, Mekanik Bakım Çalışanı Ruhi Eroğlu, Deniz Hizmetleri Çalışanı Kemal Ali Gül, Deponi Saha Çalışanı Osman M. Yıldırım, Deniz Hizmetleri Çalışanı Selçuk Filiz, Forklift Operatörü Hasan Dursun ve Gaz Temizleme Operatörü Şaban Çelik emeklilik nedeniyle şirkete veda eden isimler oldu. Bu isimler için düzenlenen uğurlama törenine İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcıları ile birim müdürleri, sendika temsilcileri, şef ve sorumlular katıldı.
Emekli olan çalışanların duygu ve düşüncelerini sırayla dile getirdiği programda konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, emekli olan çalışanlara bugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür etti. Saraç, İZAYDAŞ'ta bugüne kadar hizmet vermiş çalışanların, emekli olduktan sonra artık bu şirketin dışarıdaki elçileri olduğunu belirterek mutlu ve huzurlu bir yaşam diledi.
Genel Müdür Saraç ve yöneticilerimizin emeklilerimize teşekkür plaketi verdiği program, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İZAYDAŞ emeklilerini uğurladı