AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muharrem Göksel, seçim çalışmalarına devam ediyor. Göksel, muhalefetin ve muhalefet partilerine oy verme ihtimali olanların dahi istikrarın devamı yönünde düşünceleri olduğunu belirtti.

İKTİDARDA BİZ OLACAĞIZ

Göksel, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Göksel, Türkiye'nin 24 Haziran seçimlerine odaklandığını belirterek, kısa sürede tamamlanacak aday adaylığı sürecinin ardından bütün siyasi partilerin milletvekili adaylarının sahaya çıkacağını kaydetti. Göksel, Türkiye'nin uzun yıllar sonra büyük hedeflere yürüyen ve bu hedeflere ulaşma noktasında büyük atılımlar gerçekleştiren bir yapıya kavuştuğunu, bu çerçevede dosta-düşmana 'Büyük ve Güçlü Türkiye' imajının artık benimsetildiğini ifade etti.

HEPİMİZİN ORTAK AMACI

Göksel, 'Ülke olarak edindiğimiz kazanımları yeterli görmek, 'bu ilerleyiş artık dursun; yeter, tamam' demek mümkün değil. Bir siyasi duruş olarak, bir ezber olarak bu tür ifadeler rahatlıkla kullanılabiliyor ise de bizim sahada gözlemlediğimiz bu değil. Hangi siyasi duruşa sahip olursa olsun tüm vatandaşlarımız daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye arzu ediyor. Hepimizin ortak amacı; Türkiye'nin daha da güçlenmesi ve hem vatandaşlarına hem de çevresine umut vermesi. Bu açıdan bakınca istikrarın devamı, büyümenin devamı için devam demek, tekrar ve ısrarla devam demek mecburiyetindeyiz. Kim ne derse desin, Türkiye'nin güçlenmeye, büyümeye devam etmesi için de AK Parti'ye ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.