Bu yılki teması 'Teknolojik Dönüşüm' olan 'Gebze Teknik Üniversitesi Girişimcilik Zirvesi', Türkiye'nin öncü sanayicilerini, kamu temsilcilerini, akademisyenlerini, sektörlerinde fark yaratan girişimcileri, girişimcilik ruhuna destek veren kuruluşları ve geleceğin potansiyel girişimcilerini bir araya getirdi.
Girişimcilik ekosisteminin önemli güncel sorunlarının düzenli olarak tartışmaya açıldığı Girişimcilik Zirvesi'nde, bu yıl teknolojik dönüşümün iş dünyasında hızla yayılmasının gerekliliği üzerinde duruldu. Birçok oturumun düzenlendiği zirvede Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, 'Teknolojik Dönüşümde Kadın Girişimciler' başlıklı oturumu yönetti.
Farklı sektörlere ait başarılı kadın girişimcilerin yer aldığı oturumda Rektör Çakar, teknolojideki küçük devrimlerin büyük dönüşümlere yol açarak teknolojik dönüşüm ve dijitalleşmede kelebek etkisi yaptığını vurguladı. Teknolojide kadın erkek cinsiyet noktasından çok liyakate önem verilmesi gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, sözü konuşmacılara bıraktı.

Rektör Çakar zirvede oturum başkanlığı yaptı