Odunpazarı Belediyesi tarafından 'The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi' sloganı ile düzenlenen 4. Uluslararası Ahşap Heykel Festivali'nde sanatçılar çalışmalarını tamamladı. Bir hafta süren festival süresinde sanatçılar birbirinden eşsiz eserler üretti. Festival kapsamında Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan dev koro festivalin yapıldığı Odunpazarı Meydanı'nda konser verdi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan müzik atölyelerindeki eğitimci ve atölye katılımcılarının oluşturduğu koro, 'Oy Asiye Asiye', 'Çayeli'nden Öteye', 'Bülbülüm Altın Kafeste', 'Vardar Ovası', 'Üsküdar'a Gider İken', 'Yemeni Bağlamış', 'Şu Dalma'dan Geçtin mi', 'Halkalı Şeker', 'Eskişehir Marşı' ve 'İzmir Marşı'nı seslendirdi. Koronun söylediği ezgi ve marşlara konseri dinlemeye gelenler de eşik etti.
Konser sonunda sahneye çıkan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, 4'üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali'nde hava muhalefeti nedeniyle birçok etkinliği iptal etmek zorunda kaldıklarını söyledi. Başkan Kurt, 'Hepinize teşekkür ederim. Birlikte türküler söylemeye devam edeceğiz. 24 Haziran'dan sonra daha çok türkü söyleyeceğiz' dedi.
Başkan Kurt konuşmasından sonra, koroya katılarak koro üyeleri ile birlikte İzmir Marşı'nı söyledi. Diğer yandan Rusya'dan Vasilisa Chugunova, İsviçre'den Jean- Paul Falcioni, Türkiye'den ise Ozan Uygan, Kutlu Alican Düzel, Mecit Çeliktaş, Kadir Ulus, İsmail Yıldırım, Haluk Rıza Şafak, Hakan Kemal Yurdusever, Çağdaş Erçelik, Cengiz Dönmez, Ayhan Tomak'ın bir hafta boyunca yaptığı eserler, Ahşap Eserler Galerisi'nde sergilenecek.

Ahşap Festivali’nde müzik ziyafeti