Havza'da bereketli ve afetsiz bir üretim sezonu için Mesudiye, Şeyhkoyun, Hacıdede, Mısmılağaç, Kocaoğlu, Elmacık ve Çamyatağı mahallelerince düzenlenen etkinlikle kurbanlar kesildi ve dua yapıldı. Duaya katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, çiftçilere afetsiz ve bereketli bir yıl dileyerek, "Tüm ilçemize bol, bereketli hasatlar nasip etsin' dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR

Mısmılağaç Mahallesi sakini ve Belediye Meclis Üyesi Yahya Ayan, katılımcılara teşekkür ederek, 'Afetlerden korunmak ve ürünlerimizin bereketli olması için her yıl kesmiş olduğumuz kurbanlarımıza bir yenisini daha ekledik. Bugünümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Her yıl afetlerden korunmak ve ürünlerimizin bereketli olması için kestiğimiz kurbanlarımıza bir yenisini daha ekledik. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük'ün de katıldığı duada, kesilen kurbanların etinden yapılan yemek, konuklara ikram edildi.