Modern eğitim anlayışı ile çağa yön veren bireyler yetiştiren Zorlu Eğitim Kurumları bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel İlkadım Zorlu Koleji, muhteşem görüntülere sahne olan bir yılsonu müsameresi gerçekleştirdi. Yoğun katılım gösterilen programda çocuklar, sergiledikleri gösterilerle kendine hayran bıraktı.

ZORLU EĞİTİM KURUMLARI AYRICALIĞI

Program öncesi konuşma yapan Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu, 'Zorlu Eğitim Kurumları olarak, çağdaş ve bilimsel normlar ile uyguladığımız eğitim-öğretim faaliyetlerimizle dokuz yıldır yerel ve kurumsal bir kimlikle Samsun'un eğitim ve öğretimine katkıda bulunmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Bu süreçte öz güveni yüksek, entelektüel bakış açısına sahip, akademik ve sosyal becerileri yüksek, devletine ve milletine bağlı, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş öğrenciler yetiştirmeye gayret gösterdik. Bu amaç doğrultusunda, Zorlu Eğitim Kurumları bünyesinde 2017-2018 yılında açtığımız Özel Zorlu Kolejimizde, akademik öncü programlarımız ile çoklu zeka kuramında, çocuğun ilgi ve yetenek alanına göre rehberlik yapmanın etkili olduğunu bilerek, her öğrencimizin akademik ve bireysel gelişimine önem verdik. Çantasız ve ödevsiz eğitim modeli ile ödev kaygısını azaltmaya gayret gösterdik. Kurduğumuz bilim atölyelerimizde; akıl ve zeka, robotik, kodlama atölyelerimizle çocuklarımızın bilişsel gelişimlerine destek olmaya çalıştık' dedi.

FEDAKARLIKTAN KAÇINMIYORUZ

Öğrencilerin en iyi eğitimi alabilmesi için azami çaba gösterdiklerini belirten Ergin Zorlu, profesyonel öğretmen kadrosuyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan eğitim-öğretim faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini vurguladı. Zorlu, 'Kurumuzda verdiğimiz yabancı dil faaliyetlerimizde İngilizce ve Almanca programlarımız; öğrencilerimizin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için özel amaçlarla hazırlanmış konu bazlı, iletişim, yaratıcılık, araştırma teknikleri içeren müfredatla ikili ve grup çalışmalarına dayalı olarak işlenmektedir. Kurum psikoloğumuz ve rehber öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimize çoklu zeka kuramı, etkili ders çalışma teknikleri, verimli çalışma zaman yönetimi, öğrenciye yönelik bireyselleştirilmiş plan konusunda destek olmaktayız. Her hafta sonu Cumartesi günleri gerçekleştirdiğimiz kazanım sınavları ile öğrencilerimizin sınav kaygısını ortadan kaldırmak, sınavlarda doğru ve yeterli süre kullanımını sağlamak, eksik oldukları konuları tespit ederek akademik ihtiyacı bütün branşlarda karşılamaya gayret göstermekteyiz' ifadelerini kullandı.

HERKESE TEŞEKKÜRLER

Yılsonu gösterisine yoğun katılım gösteren herkese teşekkürlerini ileten Ergin Zorlu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 'Zorlu Eğitim Kurumları, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Özel Zorlu Koleji, Özel Zorlu Anaokulu ve Özel Zorlu Kursları ile tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin sonuna kadar yanlarında olmaya devam edecektir. Öğrencilerimizin eğitimleri boyunca hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Zorlu Eğitim Kurumları olarak, çocuklarımızın hayat boyu elde ettikleri bilgi ve becerileri muhafaza etmelerini ve geliştirmelerini dilerim. Özel Zorlu Eğitim Kurumları ailesinin yanında olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.'

COŞKU DORUKLARA ULAŞTI

Zorlulu öğrencilerin özel gösterileri ile devam eden gecede eğlenceli anlar yaşandı. Müzik gösterileri, stand up şovlar, jimnastik gösteriler, tiyatral canlandırmalar, şiir dinletileri gibi birçok gösteriye yer verilen yılsonu müsameresinde, öğrencilerinin becerilerini hayranlıkla izleyen veliler duygu dolu anlar yaşadı. Yaklaşık üç saat süren program sonunda, coşku dorukları ulaştı. Özel İlkadım Zorlu Koleji öğrencilerinin ve öğretmenlerinin İzmir ve 10. Yıl Marşlarını birlikte seslendirdiği final gösterisinde, sahnede dev boyutta Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açıldı. Bu anlara ayakta alkışlarla eşlik eden veliler, böylesine özel bir program hazırladıkları için, başta Ergin Zorlu olmak üzere tüm Zorlu Eğitim Kurumları Ailesine teşekkür etti.
Mehtap YILDIZ

Özel İlkadım Zorlu Ortaokulu
Derecik Mah. Drama Sk. No: 8 İlkadım/ SAMSUN
Tel: 0362 444 26 26
0362 431 431 1
GSM: 0542 548 26 55
………………………………………..
Özel İlkadım Zorlu Anaokulu
Adalet Mah. 100. Yıl Bulvarı No: 218/B İlkadım/ SAMSUN
Tel: 0362 431 431 1
GSM: 0542 548 26 55