Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Erdem Okan, Alaçam, 19 Mayıs, Atakum ve İlkadım ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Alaçam gezisinde MHP İlçe Başkanı Erdinç Gül, Alaçam Belediye Eski Başkanı İlyas Acar ve partililerle bir araya gelen Okan, daha sonra 19 Mayıs İlçe Başkanı Mustafa Selçuk, Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ve parti yönetimiyle seçim öncesi görüş alışverişinde bulundu.

DEVLETİMİZİN ÇİMENTOSU

24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin Türk siyasetindeki en önemli seçim olduğunu vurgulayan Okan, 'Partimiz her zaman devletimizin ve milletimizin çimentosu olma görevini üstlenmiştir. Ülkemizin geleceğe umutla bakması için liderimiz Devlet Bahçeli'nin yüksek öngörüsü ve önerisiyle gerçekleştirilecek seçimde Cumhur İttifakı'nın sandıktan zaferle ayrılması gerektiğine inanıyoruz' şeklinde konuştu.

ŞEHRİMİZ İÇİN GÜÇLÜ TEMSİL

Teşkilatın içinden gelen biri olarak 24 yıldır parti içinde ne görev verildiyse yaptığını ifade eden Okan, 'Ülkemiz ve şehrimiz daha fazlasını hak ediyor. Karadeniz'in en büyük şehri olan Samsunumuz, bugüne kadar ne yazık ki ekonomik, sosyal ve siyasi açıdan verimli şekilde Meclis'te temsil edilmedi. Partimizin grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekilimiz Erhan Usta, tek başına hem şehrimizin hem de bölgemizin tüm sorunlarını Meclis kürsüsüne taşıdı. Vatandaşlarımız, partimizin Meclis'te güçlü temsil oranına sahip olduğu takdirde, sadece genel politikalarda değil yerelde de Samsunumuza büyük katkı sağlayacağını gördü' diye konuştu.