Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK ) Samsun İl Koordinatörlüğü görevinden istifa ederek aday adayı olan Dr. Bülent Turan, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun'u ziyaret etti. Seçim çalışmalarını değerlendiren Turan, Samsun için yeni projeler üretmeye hazır olduğunu söyledi.

DESTEK ÇOK

Sahada sürdürdüğü seçim çalışmalarının iyi gittiğini kaydeden Turan, "Bütün teşkilatlarımızı dolaştık ve çok olumlu tepkiler aldık. Zaten sürekli sahadaydık. Tarım sektörü temsilcileriyle sahada iç içeydik. Son 10 yılda görevim nedeniyle 321 milyon TL değerinde bin 30 projeyi Samsun'a kazandırdık. Bu tabii ki AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza destek olarak gelecek. 27 yıldır Samsun'da yaşıyorum, aslen Artvinliyim. Samsun'da 20 binin üzerinde Artvinli yaşıyor ve Artvinli derneklerin hepsi açık biçimde destekliyor. Üniversite ve milli eğitim camiasından da oy alacağız. Spor camiasından da destek görüyorum. Sürekli sahada olduğumuz için tanınırlığımız ve oy potansiyelimiz var. İddialıyız, güçlüyüz. Bu görev bize tevdi edilirse, bugüne kadar yaptıklarımızın üzerine daha da fazlasını ekleyeceğiz" diye konuştu.

PROJE BİZİM İŞİMİZ

Çiftçinin kendisinden umutlu olduğunu belirten Turan, "Çiftçinin beklentisi büyük. Tarım sektörü temsilcileri, üyeler, çiftçiler de açık biçimde destekliyorlar. Bize olan sevgilerini ifade ediyorlar. İnşallah bundan sonraki süreçte onlar için daha çok çalışacağız. Projeleri hayata geçireceğiz ve istihdama katkı sağlayacağız. Bakanlığımızın çok ciddi destekleri var, bunların hepsini vatandaşa anlatacağız. Proje bizim işimiz, bu zamana dek yaptık daha fazlasını da yetkili aldıktan sonra yapacağız" dedi.

Zerrin SOMUNCU