Vatandaşların daha rahat, temiz ve huzurlu bir ortamda Ramazan ayını yaşamaları için yoğun mesai harcayan İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlkadım İlçesi'nde bulunan tüm cami ve mescitlere yönelik Ramazan ayı öncesi temizlik çalışmaları için seferber oldu.

YOĞUN ÇALIŞMA

Ramazan öncesi vatandaşların camilerde ibadetlerini huzur içinde eda edebilmeleri için İlkadım Belediyesi, ilçedeki 120 caminin avlularını ve halılarını temizledi. Cami ve mescit halılarını yıkayarak, gül suyu sıkan belediye ekipleri, vatandaşların ibadetlerini temiz ve rahat bir şekilde eda edebilmeleri için yoğun bir şekilde çalıştı.

COŞKUYLA KARŞILIYORUZ

Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını faziletli, manevi duygu dolu dualarla geçirmek adına Ramazan ayı boyunca halkımızın temiz ortamlarda Ramazan heyecanını yaşaması, ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için tüm ibadethanelerimizde temizlik seferberliği başlattık. Manevi duyguların zirveye ulaştığı, af ve mağfiretin, ihsan ve bereketin insanlar üzerine rahmet damlaları gibi yağdığı mübarek Ramazan ayına girmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazanda da tüm ekiplerimiz vatandaşlarımızın Ramazan ayını huzur içinde eda edebilmeleri için seferber olmuş durumda' şeklinde konuştu.