Kavak Belediyesi, ilçenin farklı semtlerinde organize edeceği iftar sofraları, semazenler, Hacivat- Karagöz gölge oyunu gibi etkinliklerle ilçe halkına dopdolu bir Ramazan yaşatacak. Belediye Başkanı İbrahim, Kavak için dolu dolu bir Ramazan programı hazırladıklarını dile getirdi.

ETKİNLİKLER YAPILACAK

Başkan Sarıcaoğlu, 'Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz Ramazan etkinliklerimiz Belediyemiz Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar ile bu yılda dolu dolu geçecek. Birçok farklı sokağımızda iftar sofralarımız olacak. İllüzyon gösterileri, palyaçolar, semazenler, Kuran-ı Kerim tilavetleri, ney ezgileri, çocuk oyun gurup alanları, Hacivat Karagöz gibi birçok etkinliğimiz olacak' dedi.

KATLİAMI KINIYORUM

Geçtiğimiz gün Kudüs'te 60'a yakın Müslümanın, İsrail askerleri tarafından şehit edilmesi olayını da kınayan Başkan Sarıcaoğlu, 'İsrail askerlerinin Filistinlilere yönelik yapmış oldukları hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu mübarek günlerde Müslüman kardeşlerimizin canlarına kıyan bu hain saldırıların elbet bir gün hesabı sorulacak. Türkiye olarak biz gerek maddi gerekse manevi desteğimizi her zaman tüm Müslüman kardeşlerimize vermeye devam edeceğiz. Müslüman kardeşlerimize yönelik kullanılan orantısız gücü insanlık olarak kabullenmemiz mümkün değil' diye konuştu.