Bilecik Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ve sosyal belediyecilik anlamında güzel bir çalışma olarak değerlendirilen Bilecik Belediyesi Halk Ekmek satış noktasında bu yıl 300 gram ramazan pidesi 1.25 TL'den satılırken, 200 gram ekmek ise 75 kuruştan satılacak.
Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Çay Bahçesi içinde bulunan Halk Ekmek Satış Noktası'ndan, vatandaşların hizmetine sunulan halk ekmek uygulaması, vatandaşlara ucuz ve kaliteli hizmeti sunuyor.
Belediye Başkanı Nihat Can, uygulama hakkında yaptığı değerlendirmede, Bilecik Belediyesinin sağlıklı ucuz hizmeti vatandaşların hizmetine sunduklarını belirterek, ''Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımızın büyük bir memnuniyetle karşıladığı Halk Ekmek satış noktasında bu Ramazan ayında da pide ve ekmek satışlarımız olacaktır. Buna göre 300 gram Ramazan pidesi 1.25 TL'ye, 200 gram ekmek ise 75 kuruştan vatandaşımıza sunulacak. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum' ifadelerine yer verdi.

300 gram ramazan pidesi 1.25 TL, 200 gram ekmek 75 kuruş