Teknoloji Fakültesinde gerçekleşen açılışa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Beycioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hüseyin Ciritcioğlu ve öğretim elemanları katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesiyle başlayan programda, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar laboratuvarın kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederken, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin ise başarılı çalışmaların yapılması ve hayırlı olması temennisinde bulundu.
Açılışta, Polimer Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dilek Nartop bölüm ve laboratuvarla ilgili bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi. Teknoloji Fakültesi'nin akademik faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler veren Doç. Dr. Dilek Nartop, BAP desteğiyle hayata geçirdikleri 'Polimer Mühendisliği Araştırma Laboratuvarı' ile bölüm öğretim elemanlarının öğrenci alımına kadar akademik faaliyetlerini yürütmek için deneysel çalışmalarını gerçekleştirme imkanı elde ettiğini belirtti.

Düzce Üniversitesi’nde Polimer Mühendisliği araştırma laboratuvarı açıldı