İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, partinin milletvekili aday adayları ve teşkilat üyeleri ile birlikte, Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi'ne giderek, temin ettikleri 5 adet tekerlekli sandalyeyi, Başkan Hayriye Hakyemezoğlu'na teslim etti.

ENGELLİLERİN YANINDAYIZ

Burada bir açıklamada bulunan Başkan Satar, "İYİ Parti mensupları olarak sosyal sorumluluklarımızın farkındayız. Birçok proje için planlamalarımız var. Hayırsever vatandaşlarımızla görüştük. Bugün de engellilerimizin yanındayız. Kendilerine şimdilik 5 tekerlekli sandalye temini yaptık. Fakat daha fazla yardımlarımız olacak. İnşallah Meral hanım da Cumhurbaşkanı olduğu takdirde bu yardımlar artarak devam edecek. Çünkü kendisi de bu konuya çok hassas" dedi.

MEMNUNİYET DUYDUK

TSD Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu ise yapılan yardımdan duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Bu 5 adet tekerlekli sandalye, ihtiyacı olan engellilerimize dağıtılacak. İYİ Parti İlkadım teşkilatına, ziyaretleri, hassas davranışları ve yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Barış BUDANOĞLU