Yengeç burcunu 2016 Şubat ayında neler bekliyor? Aşk, sağlık, para ve kariyerinizde ne gibi değişiklikler var? Yengeç burcu 2016 Şubat ayında neler yaşayacak?

İşte Hande Kazanova'nın yorumuyla 2016 Şubat ayı yengeç burcu yorumu:

01 Şubat'ta devreye giren agresif etkiler sebebiyle özellikle düşüncelerinizi iş hayatınızda ortaya koyarken anlık tepkilerden kaçınmalısınız. Kalabalık ortamlarda yine sevdiğiniz insanla birtakım sürtüşmelere ve sorunlara da açık görünüyorsunuz.

03 Şubat'ta iş hayatınızda, parasal konularda güzel destekleri arkanıza alıyor olacaksınız.

06 Şubat'ta güzel etkileşimler var. Özel hayatınızda güzel tekliflerle karşılaşmanız söz konusu. Yakın çevrenizle beraber iyi bir şekilde organize olarak, sevdiğiniz insana bir sürpriz yapabilirsiniz ya da onun tarafından size sürpriz yapıldığına şahit olabilirsiniz.

08 Şubat'taki Yeniay, ortaklaşa para alanlarınızda önemli kararları ve başlangıçları karşınıza getirebilir. Stopajla, vergiyle, krediyle, banka işlemleriyle ilgili her tür konudaki önemli adımlarınızı bu Yeniay sonrası atmak sizin için önemli olmalı.

10 Şubat, şanslı tarihlerden bir tanesi. Özel hayatınızda istediğiniz o keyifli, güzel oluşumlar karşınıza gelebilir. Hem 10 Şubat hem de 14 Şubat tarihleri, sizi fazlasıyla harekete geçirecek. 14 Şubat itibarıyla, finansal konuları konuşmak ve planlamak adına uygun zamanlara giriş yapıyorsunuz.

17 Şubat itibarıyla şimdiye kadar alamadığınız borcunuz ya da alacağınız varsa bunları tahsil etmek önem kazanabilir. Yine partnerinizin finansal durumunda da önemli gelişmeler, sürpriz şanslar devrede olacak.

22 Şubat'taki Dolunay, sizin yakın çevre, akraba ve kardeşler alanınızda gerçekleşecek. Onların hayatındaki önemli olayların ve kararların sizin hayatınızı da etkilediğini görebilirsiniz. Kısa bir yolculuk, sizin bazı planlarınızı alt üst edebilir ya da akrabalarınız veya kardeşlerinizden birinin hayatı için yapmanız gereken bir fedakarlık, sizin işlerinizi zorlaştırabilir.

25 Şubat'ta parasal çözümler konusunda değişik fikirlere daha fazla yer vereceksiniz. Bu fikirler, sizi patronlarınızın gözünde çok farklı noktalara taşıyabilir çünkü belki de şimdiye kadar kimsenin fark etmediği konulara değineceksiniz ve bulacağınız bu çözümler herkesin fazlasıyla hoşuna gidebilir.

28 Şubat, önemli tarihlerden bir tanesi. Bu hafta başında özellikle önemli atılımlar, girişimler altındaysanız, biraz gerçekçi olmaya özen gösterin.