Erzurum'da İşitme engelliler, Dünya Engelliler Haftası nedeniyle İşitme Engelli gençlere, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün 'Koşabiliyorken Koş' Projesi kapsamında buz pateni etkinliği yapıldı.
Yenişehir'deki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2 Binlik Buz Pateni Salonu'nda yapılan etkinlikte İşitme Engelli öğrenciler buz pateni yaparak, Dünya Engelliler Haftasında keyifli anlar yaşadılar.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Engelli ve Dezavantajılar Biriminden Banu Ateşdenyılmaz'ın organize ettiği etkinliğe AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu da destek verdi.
GHSİM Engelli ve Dezavantajılar Biriminden Banu Ateşdenyılmaz, 'Etkinliğimize destek olan Milletvekilimiz Zehra Taşkesenlioğlu'na teşekkür ediyoruz' dedi.
Oldukça neşeli bir ortamda yapılan Buz Pateni etkinliğine Aziziye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Hancı, Çanakkale GHSİM Spor ve Tesisler Şube Müdürü Firuz Erdil de, işitme Engelliler Okul Aile Birliği Başkanı Canan Yılmaz da katıldı.

Engelleri patenle aştılar