Alaçam Beledi Başkanı Hadi Uyar, bu Ramazan Ayı'nda da 'Mahallede İftar Var' programları düzenleyeceklerini dile getirdi. Uyar, kurulacak iftar sofraları ile bu yıl 20 mahallede kaynaşma sağlanacağını ve Ramazan'ın manevi havasının paylaşılacağını belirtti.

DUALARIMIZ FİLİSTİN HALKIYLA

Başkan Uyar, 'Vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmayı, paylaşmayı, hasbıhal etmeyi, sorunları dinlemeyi amaçladık. Ramazan ayı kardeşlik ve paylaşma ayıdır. İşte bu sofralar kardeşlik sofraları, bu sofralar birlik ve beraberlik sofralarıdır. Mübarek Ramazan Ayı'nın ilk günü Güvenli Mahallemizde mahalle sakinleri ile belediyemiz tarafından kurulan iftar soframızda hep birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olur. Ayrıca İsrail'in, Filistinli kardeşlerimize karşı yaptığı zulmü ve Kudüs'ün başkent ilan edilmesini kabul etmiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Filistin halkının daima yanında olmaya devam edeceğiz. Gönlümüz, kalbimiz, dualarımız Filistin halkıyla' dedi.

İftar programına ayrıca Garnizon Komutanı Murat Şenyurt, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz, Belediye Meclis Üyeleri Çetin Akçan, Güvenli Mahalle Muhtarı Metin Akça, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nimet Karanlık, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Cengiz, teşkilat üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.