AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından Düzce Belediyesi Erguvan Tesislerinde teşkilat üyelerine iftar programı düzenlendi.
İftar programında konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin; 'İftarımızı belediyemizin sosyal tesislerinde düzenlemek istedik. Bundan sonraki günlerde de inşallah ilçelerimizde bakanımızın, milletvekillerimizin teşrifleriyle yine iftarlar yapacağız. Bu birlik ve beraberlik iftarlarımızı Ramazan ayı sonuna kadar devam ettireceğiz. Bununla birlikte de malum kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve teşkilatımızın tümü hem şehit ailelerimize hem de ihtiyacı olan vatandaşlarımızın sofralarına oturmaya çalışıyoruz. Bunu da başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere teşkilatımızın en altındaki üyelerimize kadar hayata geçirmeye ve Ramazan ayının bereketinden faydalanmaya çalışıyoruz' diye konuştu.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 'Ramazan Ayının ilk 10 günü rahmet, Sonraki 10 günü mağfiret, son 10 günü ise cehennem azabından kurtuluştur. Yine Ramazan ayında cennet kapıları sonuna kadar açılır, cehennem kapıları ise kapatılır. Ramazan ayında yine şeytanlar zincire vurulur. İçerisinde bin aydan daha hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesi'nin barındırmaktadır. İnşallah bu mübarek ayın feyzinden ve rahmetinden istifade edebiliriz. Bakanım ve teşkilat mensuplarımız sizleri Belediyemizin Erguvan Tesislerinde ağırlamaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın il Başkanımıza bizim tesislerimizi tercih ettiği içinde teşekkür ediyoruz' dedi.
AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise konuşmasında; 'Allah'a bu mübarek günlerde İslam Coğrafyasında akan kanın durduğu, dünyada savaşların bittiği, akan kanın durduğu daha huzurlu bir dünyada, daha huzurlu bir ülkede Allah bizi nice iftarlarda buluştursun diye niyaz ediyoruz, dualar ediyoruz. Hazirandan itibaren de teşkilatlar olarak yeni bir kongre sürecine girmiş olacağız. İnşallah bu iftarlarda gösterdiğimiz birlik ve beraberliği o süreçte de inanıyorum' dedi.
Son olarak konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutladı.
İftar programı edilen dualar ile son buldu.

AK Parti teşkilatları iftarda buluştu