Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı, 16 kişilik MHP Samsun Milletvelili aday adayı listesinden seçilen 9 adayın Samsun'un öz evladı olduğunu belirterek, listeden en az 3 ismi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) göndermeye kararlı olduklarını söyledi.

EN AZ 3 MİLLETVEKİLİ

Türkiye'nin kritik seçiminde taşın altına elini koyup, aday adayı olan her ismin çok değerli olduğunu kaydeden Tekin, "Ancak MHP şahsi hesaplarla ya da şahsi menfaatlerle değil millet menfaati için siyaset yaptığı için biz de milletvekili sıralamasının önemi yok. Tüm aday adaylarımız hep birlikte, her biri sıralamadaki adaylar gibi Cumhur İttifakı'nın başarıya ulaşması için ve MHP'nin Meclis'te daha güçlü temsil edilebilmesi için omuz omuza çalışacak. Böylece Türkiye'ye örnek olacak birlik ve beraberlik sergileyeceğimize inanıyorum. Bu listeden en az 3 milletvekili arkadaşımızı TBMM'ye göndermek için kararlıyız. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yapacağız. Samsun'un öz evlatlarından oluşan böylesi bir listeyle birlikte Samsunlunun da teveccühünü kazanacağımıza inanıyorum. Sıralamaya giren adaylarımızı tebrik ediyorum, partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

İŞTE O İSİMLER

MHP'nin 9 kişilik milletvekili aday listesi sırasıyla ise şu isimden oluştu: Erhan Usta, Abdurrahman Çamaş, Murat Camadan, Erdem Okan, Cemalettin Kola, Yüksel Ünal, Mine Aktaş, Yakup Akın, Hami Korkmazlı.

Zerrin SOMUNCU/ ÖZEL HABER