Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini ara vermeden sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muharrem Göksel, TOBB Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti.

SON DERECE SEVİNDİRİCİ

Murzioğlu'nun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı olmasının Samsun adına sevindirici olduğunu ifade eden Göksel, "Samsun her şeyin en güzeline layık bir şehir. Memleket adına taşın altına elini koyan isimlerin Türkiye'de önemli mevkilere gelmesi son derece sevindiricidir" dedi.

TÜRKİYE'NİN UMUDUYUZ

Hükümetin son yaptığı çeşitli af ve koylalıklar nedeniyle esnafın rahat bir nefes aldığını, bundan sonra da müjdelerin peşpeşe geleceğini belirten Göksel, "16 yıllık iktidar dönemimizde toplumun her kesimine rahat nefes aldıran politikalarımız sayesinde vatandaşlarımız AK Partimizi iktidarda tuttu. 24 Haziran'da yine iktidar olacak ve Türkiye'yi yeni dönemde şaha kaldıracak projelerle 2023 hedeflerine taşıyacağız. AK Parti Türkiye'nin umudu ve bu yüce milletle kaderi aynı çizilmiş bir partidir. Bizlerde bu partinin neferleri olarak her daim milletimizin emrinde olacağız" diye konuştu.

DÜNYA LİDERİMİZ VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir liderin arkasında gitmekten büyük bir onur duyduğunu, bu yüzden AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu ifade eden Göksel, 'Ne mutlu bize ki Sayın Erdoğan gibi bir lidere sahibiz. Bugün bakıyorsunuz dünyada inandığını dimdik konuşan, mazlumun yanında yer alan, küresel güçlere boyun eğmeyip kafa tutan bir lidere sahibiz. AK Parti'de siyaset yapmak onunla daha bir güzellik kazanıyor. Allah nasip eder, halkımızın teveccühü ile vekil olursak bu millete hizmet etmek bizim boynumuzun borcu olsun" dedi.