AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Bilim ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen 'Allı Turnam Selam Söyle Dünyaya' projesi kapsamında origami sanatıyla turna yaparak, Filistin'deki katliama dur mesajı verdi.

MESAJ BIRAKTI

Proje kapsamında Samsun Bilim ve Sanat Merkezi'nde öğrenciler ile bir araya gelen ve origami sanatıyla yapılan turnaların üzerine barış mesajları yazılması gerektiğini öğrenen Yılmaz, Filistin halkına yapılan zulme dikkat çekerek, yaptığı turnanın üzerine 'Filistin halkına özgürlük ve Kudüs'te barış istiyoruz' mesajını bıraktı.

İSRAİL LANETLENİYOR

Son günlerde tüm dünyanın gündeminde çirkin bir leke olarak yer alan Filistin'deki mazlum halka yapılan zulümlerin son bulması için her dakika dua ettiğini belirten Yılmaz, 'Dün, bugün, yarın gerekirse her gün mazlum coğrafyalarda yapılan zulümlere karşı dur demek için tüm Türkiye bir araya geleceğiz. Samsunumuzda olduğu gibi dünyanın birçok yerinde Müslüman kardeşlerimiz başta olmak üzere, duyarlı toplumlar bir araya gelerek bu acımasız, insanlıktan nasibini almamış İsrail'i lanetliyor. Yavrularımızın belki olan bitenden haberi yok ama verdikleri barış mesajları gerçekten yüreklere işliyor. Minicik kalplerinden gelen bu barış mesajlarını tüm dünyaya duyuracakları projenin amacına ulaşacağına eminim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.