Körfez Belediyesi, mahalle iftarlarında bu kez Hacı Osman, Mimarsinan ve Atalar Mahalle sakinlerini ağırladı. Körfez Belediye Binası Otoparkı'nda düzenlenen iftar programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran'ın yanı sıra AK Parti Körfez teşkilatı yönetimi ve üyeleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve Körfezliler katıldı.
İftar yemeğinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 'Öncelikle gönül soframıza hoş geldiniz. Hepinize hayırlı iftarlar, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ne güzel şu sofralarda kardeşçe oturup birlik beraberlik içinde iftarlarımızı açıyoruz. Lakin bir yandan da Ramazan ayını zulüm ve baskı içerisinde geçiren Müslüman kardeşlerimiz var. Terör devleti İsrail tarafından şehit edilen Filistinli Müslüman kardeşlerimize rahmet olsun. Allah İslam'ın ve ümmetin yar ve yardımcısı olsun' dedi.
24 Haziran seçimlerinden de bahseden Başkan Baran, seçimlerin önemine vurgu yaparak, 'Ülke tarihinin en önemli seçimleriyle karşı karşıyayız. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürerek 24 Haziran seçimlerinde milletin yine doğru kararı vereceğiz' diye konuştu.
Program, Kuranı kerim tilaveti ile son buldu.