AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, TEOG sınavında Türkiye 1, 2 ve 3.lük elde eden Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek ödül törenine katıldı.

Kendisinin de Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu belirten Kurt, "TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve okul müdürümüzü kutluyorum. Böyle bir başarının İmam Hatip Okulundan çıkması bizleri ayrıca gururlandırdı. İmam Hatip ruhunu taşımak çok güzel bir duygu. Şu an öğrenci olan arkadaşlarımız bunu ileride daha iyi anlayacaklardır. Buradaki arkadaşlığın sadece okul arkadaşlığından ibaret olmadığını, hayat boyu sürecek dostluklar kazanıldığını göreceksiniz. Geri gelmeyen en kıymetli hazine zamandır. Onun için zamanımızı çok iyi değerlendirmemiz gerek'' dedi.

Milletvekili Hasan Basri Kurt'un konuşmasının ardından başarılı olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödül törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Yetik, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Öztürk, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya ve Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı ve eski AK Parti İl Başkanı Adem Güney katıldı.