Her yıl Melih Gökçek Parkı ve Atatürk Parkı'nda yapılan gösteriler bu yıl da tüm coşkusuyla sürüyor. Hacivat-Karagöz gölge oyunu, palyaço, animasyon gösterileri ve çocuklarla interaktif yarışmalar yine aynı gün teravih namazından sonra Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve sema programları ile Kavak'ta unutulmaz anlar yaşanıyor. Programların her yıl geleneksel hale getirdiklerini belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 'Her yıl Ramazan ayında düzenlediğimiz programlar dolu dolu geçiyor, bu programları geleneksel hale getirdik ve her cumartesi akşamı programlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki Cumartesi akşamı da yine iftardan hemen sonra Atatürk Parkı'nda yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi bekliyorum' dedi.
Sarıcaoğlu sözlerine şöyle devam etti: 'Düzenlediğimiz etkinliklerimiz büyük ilgi görüyor. Kavak'ta yaşayan hemşehrilerimin bu tür etkinliklere her zaman özlem duyduğunu ve her zaman destek verdiklerinin çok iyi farkındayım. Her cumartesi düzenlediğimiz ramazan programlarında aynı zamanda hemşehrilerimize ücretsiz lokma tatlısı dağıtıyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki o heyecan büyüklerimizin gözlerindeki o duygu dolu anları hissetmek bizlerin en büyük hediyesi. Rabbim bizi birbirimizden ayırmasın birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin.'
Her hafta yapılan etkinliklere farkı konukları davet ettiklerini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, 'Programlarımızı hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda yapmaya devam ediyoruz' şeklinde konuştu.