MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği çalışmaları kapsamında İlkadım İlçesi'nde seçmenlerle bir araya geldi. Usta, milletvekili Adayı Cemalettin Kola, eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, il ve ilçe yöneticileri ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi ile Hançerli Mahallesi'nde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

HERKES SAYGI DUYMAK ZORUNDA

Milliyetçi Hareket Parti'nin bütün meselesinin Türkiye meselesi olduğunu ifade eden Usta, 'Türkiye'nin önünü açmak adına yapılan bu erken seçimde, tek amacımız büyük Türk milletinin geleceği. Bunu milletimiz ödüllendirecek. Milletimizin nihai kararına herkes saygı duymak zorundadır. Bu alınmış kararın arkasında Türkiye'nin bütün sıkıntıları, riskleri değerlendirilmiştir. Ülkemizin bekası dışında başka bir bakış açımız yok. Bunu milletimiz görüp, bunu da sandığa yansıtacak' diye konuştu.

KARARI MİLLET VERECEK

Seçmenlerle seçim sonucunu değerlendiren Usta, 'Herkes yapacaklarını, yapamayacaklarını ve programını yaptı. Ben inanıyorum ki bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi, bu zamana kadarki en yüksek oyunu alacak. Halkımızın desteği ile Karadeniz Bölgesi ve Samsun adına partimizin oy oranının artacağına, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Meclis'te büyük çoğunlukta yer alacağımıza gönülden inanıyorum. Bu kararı milletimiz en doğru şekilde verecektir inşallah' ifadelerini kullandı.

Usta ve beraberindekiler ardından Kışla Cami'nde teravih namazı kıldılar. Namazın ardından ise çay ocağında cemaat ile çay sohbeti yaptılar.