Ramazan ayının manevi coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşamaya, onların heyecanına ortak olmaya özen gösteren Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Aşağıgölyazı Mahallesi'nde hayırseverlerin düzenlediği iftarda vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. İftara AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican ile katılan Özbalcı, okunan ezanın ardından vatandaşlarla birlikte orucunu açıp, dualar etti.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Yemek sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özbalcı, bu tür organizasyonların, toplumda dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade ederek, "Ramazan ayının güzelliğini, bereketini birlikte yaşamak için halkımızla aynı sofraya oturduk. Bu tür organizasyonlar dayanışmayı ve kaynaşmayı arttırırken, birlik ve beraberliğimizi de güçlendiriyor. Tüm hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Rabbim niyetlerini kabul etsin' diye konuştu.

HER GÜN İFTAR

Mahalle sakinleri, ramazan ayı boyunca her gün, hayırsever vatandaşlar tarafından iftar yemeği verileceğini ifade ederek, iftara eşlik eden Başkan Özbalcı'ya ve İlçe Başkanı Dirican'a teşekkür etti.