Samsun'un ihracat şampiyonlarından Ulusoy Un, görkemli bir iftar yemeği programı düzenledi. Sheraton Grand Samsun Hotel'deki iftar programına yoğun ilgi vardı.

YATIRIMLAR SÜRÜYOR

Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy ve Onursal Başkan Fahrettin Ulusoy, davetliler ile tek tek ilgilendi. İftar yemeğinde kısa bir de konuşma yapan Eren Günhan Ulusoy, 'Ramazanda iftar soframızı bizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan sofraları birlikte olunca daha güzel bir hal oluyor. Aslında biz Ulusoy Un olarak hep sofralarınızı paylaştık. Başarımızı da sizlere borçluyuz. Bugün Türkiye'nin halka açılan ilk un firması olarak 5 kıtada 80 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Başarımızın sırrı siz değerli dostlarımızdan aldığımız güçtür. Bu yüzden iftarımızı onurlandıran sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sizlerden aldığımız güçle Samsun'a yatırım yapmaktan vazgeçmedik. Samsun Gıda Organize Sanayi'nde yeni fabrika ve lisanslı depo yatırımlarımız devam ediyor. 1969 yılında bu yolculuğa sadece eşiyle paylaşıp hayallerinden hiç vazgeçmeyen şirketimizin onursal ve daimi Başkanı Fahrettin Ulusoy'a teşekkür ediyorum' dedi.

ULUSOY'DAN TEŞEKKÜR

Oğlu Eren Günhan Ulusoy'a teşekkürlerini ileten Fahrettin Ulusoy ise, 'Samsunumuza ihracatımızla önemli katkılar sunuyoruz. Allah'a her gün bize böyle nice akşamlar yaşatması için dua ediyorum. Artık gelenekselleşen Ulusoy Un iftarında bizleri yalnız bırakmayıp soframızı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Allah tekrar bizi bir araya getirmeyi nasip etsin. Sizlerin huzurunda eşime, oğullarıma, gelinlerime bir kez daha teşekkür ediyorum' diye konuştu.

PROTOKOL AKINI

Ney dinletisi ve semazen gösterisinin de yer aldığı programa, Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Cumhuriyet Savcısı Vedat Soğukpınar, Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, iş dünyasının duayen isimlerinden Yeşilyurt Grup Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt ile çok sayıda sanayi, ticaret, sağlık ve spor dünyasından kişiler ile STK başkan ve yöneticileri katıldı.