AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Arı Yetiştiriciliği Birlik Başkanı Rasim Kaplan, yönetim kurulu ve üyeleriyle biraraya gelerek, sektörün sıkıntıları ve talepleriyle ilgili bilgi aldı.

Arıcılara ve arıcılığa verdiği destekten dolayı Milletvekili Köktaş'a çok teşekkür ettiğini belirten Başkan Kaplan, meclis çalışmalarında da kendisine başarılar diledi.

Sadece seçimden seçime değil, esnafın, vatandaşın, sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında ve içinde olduklarını ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Seçimlerde gösterdiğiniz desteğe ve güvene bir kez daha teşekkür ediyorum.
AK Parti olarak her zaman işadamlarımıza, esnaflarımıza, çiftçilerimize, vatandaşlarımıza dokunan, onların taleplerini dinleyip çözüm üreten bir yönetim anlayışı benimsedik. İlimizin, ülkemizin dört bir köşesine hizmet götürmek, her alanda kalkındırmak için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

30 BİN TL DESTEK
Milletvekili Fuat Köktaş, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "TBMM'de tüm bakanlıkların plan ve bütçe görüşmeleri devam ediyor. İnşallah 26 şubatta meclis genel kuruluna gelecek. Mecliste de 12-13 günlük kesintisiz çalışmalarımızla 2016 yılının kesin bütçesini milletimizin hizmetine sunacağız. Bütçe yapılırken, tarım ne kadar, sanayi ne kadar, araştırmacı ne kadar desteklenecek bunlarda belirlenmiş olacak. Bununla ilgili olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın, arıcılığı, hayvancılığı ve tarımı ilgilendiren bir çok konuyla ilgili geçmişten gelen destekler devam edeceği gibi, yeni ilave desteklerde artarak devam edecektir. Yeni dönemde genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek verildiğini de bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Samsun'da arıcılığı geliştirmek ve organik bal üretimini desteklemek için de önemli destekler sağlanıyor. İnşallah bizlere ilettiğiniz konularla ilgili olarakta en kısa zamanda çözümlenerek daha iyi şartlarda çalışmalarınızı sürdüreceksiniz."