Eğlencenin ve keyifli alışverişin adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) geleneksel Ramazanları yaşamak isteyen ziyaretçileri için iftar öncesi ve iftar sonrası dopdolu bir program hazırladı. Yeşilyurt AVM açık otopark alanında düzenlenen 7. Fasl-ı Şahane etkinlikleri, Ramazan ayında herkese unutulmaz akşamlar yaşatıyor.

ESKİ RAMAZANLAR YAŞANIYOR

Fasl-ı Şahane etkinliklerinde iftar öncesi fasıl dinletisi, iftar sonrasında ise Hacivat Karagöz, Meddah, kanto, jonglör, semazen, kum sanatı, sihirbaz ve tiyatro gösterileri yer alıyor. Her yaşa hitap eden etkinlikler sayesinde vatandaşlar hem eğleniyor hem de eski Ramazanlara olan özlemlerini gideriyor.

DOLU DOLU PROGRAMLAR

Ramazan ayı boyunca 11.00-23.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Yeşilyurt AVM Fasl-ı Şahane etkinliklerine birbirinden ünlü isimler de geliyor. 19 Mayıs'ta Samsunlulara unutulmaz bir gece yaşatan Derya Uluğ ile başlayan konserler önümüzdeki günler de devam edecek. Yeşilyurt AVM Fasl-ı Şahane etkinlikleri kapsamında Zakkum, Asım Can Gündüz'ün oğlu Evrencan Gündüz ve Gripin birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek.

Şükrü Berk ASKAR