MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çarşamba İlçesi'nde Kavakdibi Mahallesi esnafını ziyaret eden Okan, daha sonra Çarşamba Sebze ve Meyve Hali'ndeki esnafın dertlerini dinledi.

REFANA ULAŞILACAK

Cumhur İttifakı'na ve MHP'ye destek isteyen Okan, 'Çarşambalı hemşehrilerimin tarımdaki sıkıntılarını biliyorum. Bu sorunlar ne yazık ki önce hal esnafına ardından da vatandaşımıza yansıyor. Çözümü; yerli üreticimize sahip çıkmak. Köylümüze doğru destek verildiğinde zincirleme şekilde hal esnafımız da vatandaşlarımız da ekonomik refaha ulaşacak' dedi.

ÇÖZÜM ÜRETİLECEK

Okan, esnaf ve işçilere hayırlı kazançlar dileyerek, vatandaşlara Cumhur İttifakı'nı anlattı. Türk Eğitim Sen Çarşamba Şubesi'ni ziyaret eden Okan, Şube Başkanı Gültekin Aydın'dan eğitimcilerin sıkıntılarını ve eğitim sistemindeki problemleri dinleyerek, çözümler üzerinde önemle durulacağını vurguladı.

SÖZ VERİYORUZ

Çarşamba'dan Canik İlçesi'ne geçen Okan, Karadeniz Bölgesi Roman Hakları Koruma Federasyonu (KARFED) Başkanı Mümin Ergüler ve yöneticilerle bir araya geldi. Federasyonun Roman vatandaşlara yönelik çalışmaların bilgisini alan Erdem Okan, 'Canik Belediye meclis üyeliğim döneminde Roman vatandaşlarımız için elimden geleni yaptım. Halkımızın teveccüh eder, bizi milletvekili görevine layık görürse Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de Roman vatandaşlarımız için yapılması gerekenlerin takipçisi olacağımıza söz veriyoruz' diye konuştu.

Yavuz Selim Mahallesi'nde düzenlenen Şehit Piyade Er Umut Bulut Voleybol Turnuvası'nda gençlerle voleybol oynayan Okan, daha sonra mahalle esnafını gezerek, vatandaşlardan Milliyetçi Hareket Partisi'ni Meclis'te güçlendirmesi isteğinde bulundu.