Samsun'un Havza İlçesi'nde yürütülen proje kapsamında binden fazla insana istihdam olanağı sağlayacak Hattuşa Havza Termal Clup, devremülk sahipleri ve bilgi almak isteyen vatandaşlarla iftar organizasyonunda buluştu. Konaks Otel'de düzenlenen organizasyonda, projeyi merak eden vatandaşlar termal tatil köyü hakkında bilgilendirildi. İftar öncesinde hazırlanan sunum ile 36 ay içinde tamamlanması beklenen proje katılımcılara tanıtılırken, dileyen vatandaşlar ise devremülk satın aldı.

SERÜVENİN 6. PROJESİ

Kaz Dağları'nda başlayan bir serüven olan termal hizmeti hakkında bilgi veren Hattuşa Havza Termal Tesisleri Genel Müdürü Harun Arıkan, "Serüvenimiz 6. projesi ile devam ediyor. Samsun'a yakışır bir hizmet sunabilmek adına her adımı dikkatle atıyoruz. Mübarek ramazan ayında hem devremülk sahipleri hem de satın almak isteyenlerle bu güzel iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

SAĞLIK BAKANI KATILACAK

Karadeniz'in en büyük sağlık projelerinden birine imza atacaklarını ifade eden Arıkan, "25 Mayıs'ta Havza'da, Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan'ın katılacağı temel atma törenimiz olacak. Projemiz Karadeniz'in en büyük sağlık projelerinden biri ve tamamlandığında binden fazla insana istihdam sağlanmış olacak. Hedefimiz 36 ay içerisinde projemizi hazır konuma getirmek" ifadelerini kullandı.

Tayfur KARA