Ankara Samsun Sanayici ve İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) her yıl düzenlediği iftar programının bu yıl 3.'sünü büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Ankara'da bulunan Samsunlu işadamları, bürokratlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda Samsunlunun katıldığı iftar programına Samsun'dan da katılım büyüktü. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamt Kılıç ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

GÜÇ BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Programda Konuşan ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, 'Ramazan ayının mübarek ikliminde bu akşam burada iftar sofrasında bizleri buluşturan Allah'a şükrediyorum. Derneğimizi, 27 Mayıs 2015 tarihinde kurduk. Dernek olarak Samsunlu sanayici, iş adamı, bürokrat ve hemşehrilerimizin tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak, ortak ekonomik, sosyal hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek, yardımlaşmayı artırmak, hayatın zorluklarına karşı dayanışmamızı güçlendirmek için bu çatı altında toplandık. Türkiye'nin dört bir yanından gelen sevgili Samsunlular, gönül ve güç birliğimiz daim olsun. 19 Mayıs şehri Samsun, Türkiye'ye damgasını vursun' dedi.

ASİYAD'A TEŞEKKÜR

Program sonrası konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 'ASİYAD'ın bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği iftar programına katıldık. Hemşehrilerimizle birlikte olduk. Hoş sohbette bulunduk. Ramazan ayının bizlere kazandırdığı birlik ve beraberlik ruhunu özümüzde hissettik. Bizleri bir araya getiren bu organizasyonda emeği olan herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun MHP 25. dönem Milletvekili Hüseyin Edis, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçe belediye başkanları, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, iş adamları ve bürokratlar ve çok sayıda Samsunlu katıldı. Ayrıca Samsun'un eski valilerinden Hasan Basri Güzeloğlu da görüntülü bağlantıyla programa katılarak, herkese selamlarını iletti.