Erçal Group, geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonunda Samsun protokolü, çalışanlar ve müşterileri ile Tekkeköy Erçal Scania Plaza'da bir araya geldi. Erçal Group yöneticileri kapıda karşıladıkları misafirleri ile tek tek ilgilendi. İftar programı, Kur'an tilaveti ile başladı. İftarın ardından ise şükür duası edildi.

SİZLERİN SAYESİNDE

Programda konuşan Erçal Group Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erçal, "Erçal Group olarak, 1930 yılında dedem İbrahim Erçal'ın bireysel işletmecilikle başlattığı yolculuğu, Erçal kardeşler olarak en iyi şekilde devam ettirdiğimizi düşünüyoruz. 2001 yılında bayiliğini aldığımız Scania hatırı sayılır bir noktaya geldi. 2017 yılında toplam satışlarda yüzde 28 pazar payını yakaladık. Bu, sizlerin sayesinde olan bir durum. Ramazan ayı bereketli, müstesna bir ay. İnşallah hep birlikte güzel bir ramazan ayı geçiririz" ifadelerini kullandı. Erçal, iftar programına gelen herkese teşekkür ederek, "Bugünkü iftarımızı siz değerli müşterilerimiz ve dostlarımızla yapmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

YOĞUN KATILIM

İftar programına, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Erçal Group yöneticileri, Scania yöneticileri, çalışanlar ve müşteriler katıldı.

Şükrü Berk ASKAR